Listing

QEHAJA

+355 ( 0 ) 68 20 54 530

Rruga 5 Maji, Tirana, Albania

Mobilje Druri Klasike, Dhoma dite, Shkallë të brendshme Druri, Kuzhina druri, Dhoma gjumi, Salla të ndryshme. Read more…

VIZION IMPEX

+355 ( 0 ) 68 40 81 234

SuperShowroom tek Mega Outlet Albania, Aut. Tiranë - Durrës dhe Përballë me Stadiumin " Dinamo ", Tirana, AL

Parkete Druri masiv / Inxhinierik , Laminate Cilësore Gjermane, Aksesorë, Prodhime Gjermane për Ambjente shtëpiake Komerciale, Standard dhe Garanci nga 10 – 33 Vite. Read more…

DAIU SHPK

+355 68 20 85 452
+39 34 80 43 30 98

Aut. Durrës - Rrogozhinë, Km 15-të, Kavajë, Qarku Tiranë, AL

Makineri për përpunimin e Drurit dhe të Aluminit – Italiane dhe Gjermane, Si edhe aksesorë plotësues ! Marka plot reputacion, Garanci, Asistencë, Montim, Çmime fantastike. Read more…

AHF

+355 ( 0 ) 68 20 36 544

AHF, Rruga Muzaket, Tirana, Albania

Lider në tregun shqiptar. Mentesha, Shina, Aksesorë Kuzhine, Doreza për dyer Mobilje. Read more…