Listing

XHENI OIL

069 85 59 666

Autostrada Durrës-Tiranë, Maminas, AL

“XHENI OIL” : Është padyshim një nga bizneset më të njohura për klientelën, për përdoruesit e mjeteve dhe kjo, në aksin e rëndësishëm Durrës-Tiranë.Lexo më shumë

UJË ANA

+383 49 741 111

Magj. Ferizaj-Gjilan, Kllokot, Kosovë.

Ujë ”ANA”: Një Ujë natyral dhe mineral i cilësisë mjaft të lartë. Mjaft i pasur me Magnez (Mg) dhe Kalcium (Ca), elementë këto mjaft të rëndësishëm për trupin e njeriut.Lexo më shumë

SUNRISE LOUNGE BAR

+355 68 64 65 646

Rruga ''Reshit Petrela'', Tirana, AL

”sunrise – lounge bar”: Një bar i klasit të lartë, me plot hijeshi dhe finesë. Një investim i riparë me një arkitekturë neoklasike dhe në sintoni me shijet më të mira të klientelës.Lexo më shumë

PARK HOTEL

+355 (0) 44 326 258
+355 68 20 44 152

Adresa: Rr. Aleksandri i Madh, Unazë e Re, Tirana, AL

Park Hotel : Një ndërtim i vitit 2017 në një nga zonat e reja më të populluara në Tiranë, në zonën e Unazës së Re.Lexo më shumë

MAKINERI DRURI ‘’ELMEDIN’’

+355 68 27 69 417

Nikël, Fushë-Krujë, Albania

MAKINERI DRURI ”ELMEDIN”: Makineri për përpunimin e drurit dhe për prodhim të mobiljeve, dhe kjo me çmimet më të mira në tregun shqiptar. ”ELMEDIN”: Makineritë ofrohen në varësi të kërkesës së klientit: Të reja dhe Të përdorura.Lexo më shumë

KLEIT MARVI SHPK

068 20 53 183
069 21 67 997

Fushë-Milot, Albania

KLEIT MARVI Sh.p.k : Një biznes kompetitiv, dhe që merret ekskluzivisht me Prodhim – Larje dhe Fraksionim të Inerteve. Një Fabrikë prodhuese, dhe me një Kapacitet të Lartë ditor.Lexo më shumë

K.TURJA

+355 68 20 22 888

Autostrada Vorë-F.Krujë, Km 8-të, pranë Urës së Gjolës, AL

K.TURJA: Me një eksperiencë mbi 12 vjecare në treg K.TURJA sot është e pozicionuar në treg si një nga kompanitë plot reputacion në fushën e ndërtimit.Lexo më shumë

ISOTECK ITALBA

+355 67 20 86 666

Sektor Rinia, Rruga “Vath Turja” Durrës-Shqipëri.

ISOTECK ITALBA: E vendosur vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit, dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve Italiane, ISOTECK-ITALBA shkëlqen me tërë madhështinë e saj, duke u pozicionuar në Toplistën e Kompanive më të mira shqiptare.Lexo më shumë

FISH HOUSE BLER

+355 68 55 16 234

Patok, Laç, Albania

FISH HOUSE BLER: Një arredim neoklasik, Një stil dhe design i harmonizuar me shijet më të mira të klientelës dhe me natyrën e papërsëritshme të Patokut.Lexo më shumë

EURO-3D

+355 68 20 97 678

Rruga ''Hasan Vogli'', Selitë, Tirana, AL

EURO-3D: Është në tregun e ndërtimit dhe të shitjes së banesave që prej Shtatorit 2005, duke ofruar Ndërtime cilësore sipas standartit EU, Godina banimi dhe shërbimi bashkëkohore, Korrektesë dhe Profesionalizëm.Lexo më shumë

AIzaSyAw1VyASSqnkJWeE0AmBJZkue19OqQjLfQ