Photos

Description

VIZION IMPEX
Ndjeni nevojën profesionale !!
E themeluar në vitin 2001, në bashkëpunim me firmat më prestigjioze evropiane në këtë fushë, u ofron klientëve të saj produkte me cilësi të lartë si dhe garanci nga 15 deri në 35 vite. Firma VIZION IMPEX ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve të kompanisë më të madhe gjermane në Evropë, në prodhimin e petëzave CLASSEN GMHB. VIZION IMPEX disponon parkete druri masiv dhe inxhinierik, laminate gjermane, aksesorë, prodhime gjermane për ambjente shtëpiake dhe komerciale duke ofruar në tregun shqiptar standard dhe garanci. Po kështu pjesë e showroom-eve tona janë edhe prodhimet e BALTIC WOOD, MESITER, shtresa e dyllit ISSOWAX. VIZION IMPEX: Sistem i avancuar MEGALOCK; Shërbime të montimit të parketit, veshjeve të murit, tavaneve etj. Ju mirëpresim!

Visited 2330 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: