Photos

Description

HENDI MOBILERI
Stili italian i arredimit !!
Themeluar në 95’ jemi në treg për prodhim-eksport të të gjitha llojeve të mobiljeve. Cilësia është pika jonë e fortë dhe shumëllojshmëria e produkteve gjithashtu. Produkte klasike, neoklasike dhe moderne, të gjitha me një design mjaft të veçantë. Jemi jo vetëm në tregun shqiptar, por edhe në atë italian, grek dhe maqedonas. Showroom-e gjigande, staf i kualifikuar, projektim dhe zbatim rigoroz i projekteve tuaja arreduese. HENDI MOBILERI: Dhoma gjumi, kolltuqe, dyshekë, kënde, mobilje dhe arredime, çmime mjaft konkurruese, ju mirëpresim!

Visited 2099 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: