Photos

Description

Një emër i mirënjohur në Tregun Shqiptar, dhe që vjen si vazhdim i ‘’EuroMetal Shkëmbi’’. Në bazë të Kulturës Artizanale dhe të angazhimit plot pasion të familjes ‘’Shkëmbi’’, kompania ka pësuar një transformim rrënjësor duke lëvizur nga ‘’koncepti artizanal’’ në një ‘’produkt industrial’’ dhe duke u afishuar në treg si një Lider i Vërtetë dhe plot Reputacion. EMSH: Shumëllojshmëri të Dyerve të Blinduara dhe të Produkteve Sigurie për Vila, Rezidenca, Hoteleri, Godina Civile dhe Industriale, Biznese, Zyra, Etj. Produkte kualitative, Çertifikata garancie, Eksperiencë shumëvjeçare, Staf dhe Skuadra të Specializuara në çdo fazë të prodhimit, Unicitet, Besueshmëri, Çmime konkurruese dhe Zgjidhje të Vërteta për Ju !

Visited 1557 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: