Photos

Description

Një Fabrikë e pajisur me Teknologji të përparuar për prodhim në shkallë të gjerë dhe me porosi të: Kuzhina, Kolltuqe, Kënde, Tavolina-Karrike, Dhoma gjumi, Dhoma dite, Arredime të ndryshme. Po kështu: Mobilime për Hotele, Shtëpi, Vila, Bar-Restorante, Garsoniere, Zyra, Njësi komerciale, Dyqane, Salla konferencash, Godina të administratës, etj. BOLT: Një skuadër novatore, një drejtues vizionar dhe klientelë e kënaqur. E pajisur me Çertifikatën e Cilësisë ISO 9001:2008 dhe 14001:2004, E afishuar në treg për korrektesë dhe besueshmëri, Sot BOLT SHPK, shkëlqen me tërë performancën e saj, duke rrezatuar Standartin më të Lartë dhe Çmimet më të mira. Asistencë e vazhdueshme që nga porosia e deri tek realizimi i saj, Krijimtari dhe Produkte unike, Ngjyra dhe Design, Realizim në afat të çdo lloj porosie pavarësisht madhësisë së saj, dhe një kompani e cila gjendet në Toplistën e Bizneseve më të mira në kryeqytet, por edhe mjaft e njohur kudo në Shqipëri.

Visited 3617 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: