Photos

Description

ANORIA
Zgjidhja juaj !!
Një emër i dashur për klientët, jo vetëm për produkte cilësore që bëjnë diferencën në tregun metropolitan dhe atë shqiptar por edhe për standartin e shërbimit dhe çmimet më konkurruese. ANORIA: Sisteme hijëzimi të brëndshme dhe të jashtme. Letër muri, tapet, parket laminat, shtresë vinili, moket, pllaka moketi. ANORIA: Korrektësi, marka kredibile, teknologji e fjalës së fundit dhe një raport i shkëlqyer cilësi–çmim. Çertifikim i produkteve mbi bazën e standartit ISO 9001:2008. Zgjidhja juaj është ANORIA!

Visited 3480 times, 4 Visits today