Photos

Description

Një kompani Lider në Tregun e Kosovës, duke ofruar Cilësinë dhe Standardin më të Lartë të Betonit të Gatshëm, të të gjitha llojeve të tij. Teknologji e përparuar në prodhim, e Markës Zvicerane ‘’AMMANN’’, dhe me adetive ( shtesa për beton ) të Markës ‘’SIKA’’, e cila po ashtu është zvicerane. ”ZHURI Sh.p.k”, një Fluks investimesh, të tilla si: Fabrika e bllokave – Zhur; Fabrika e betonit – Prizren; Gurëthyesi – Zhur. ”ZHURI Sh.p.k”: Precizitet në sasi, Kualitet i Lartë, Porosi të kryera në afat, Ekip drejtues Vizionar, Investim i konsiderueshëm, Çmime mjaft të mira dhe Lider i Cilësisë. Gjendet në Toplistën e Kompanive më të mira të Kosovës.

Visited 1246 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: