Photos

Description

ZERJA RESORT
Bar-Restorant-Hotel-Pishinë-Evente !!
Bar dhe restorant me kuzhinë tradicionale dhe europiane dhe një kujdes profesional i stafit. Piceri me furrë druri, eksperiencë shqiptaro–gjermane. ZERJA RESORT: Hotel me dhoma druri, pishinë dhe mjaft projekte ambicioze në shërbim të turistëve vendas dhe të huaj. Një kompleks i zhytur mes gjelbërimit, parkim, kënd lojërash, panoramë, mikpritje dhe i hapur edhe për evente dhe organizime të ndryshme familjare, shoqërore etj. ZERJA RESORT: Traditë, relaks dhe standard! Ju mirëpresim!

Visited 1041 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: