Photos

Description

ZEQJA AUTO: Siguria e mjeteve tuaja-detyrimi ynë! ZEQJA AUTO: Me një staf të kualifikuar ofrojmë shërbime cilësore si: Ndërrim i vajit të kambios automatike me pajisje,ndërrim dhe kodifikim i paketave të kambiove automatike Mercedez-Benz – Kodi SCN, pastrim filtër partikular, pastrim sistemi i injeksionit, sisteme kondicionimi etj. Markat më të mira si: Magneti Mareli, Bosch Service, Denso Spark Plugs, ”NGK” – si një markë prestigjoze japoneze etj. Po kështu: Diagnostikim me kompjuter i automjetit tuaj si edhe disponojmë vajërat më cilësore në treg dhe mes tyre markën e mirënjohur ”RAVENOL”. ZEQJA AUTO: Teknologji e përparuar, market me pjesë këmbimi, korrektesë, çmime konkurruese dhe një biznes plot reputacion në të gjithë qarkun e Lezhës e më gjerë.

Visited 1847 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: