Photos

Description

Një ndërmarrje plot kredibilitet në Qarkun Kamëz dhe Një lider vizionar për të ardhmen e Biznesit të tij. Materiale ndërtimi si: Gëlqere, Çimento, Tulla, Hekur, Grafiato, Inerte dhe Plot produkte të tjera me çmime mjaft konkuruese.

Visited 691 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: