Photos

Description

Caffe Bar, Ambjent tipik Neoklasik, dhe Një staf profesional në shërbim të klientit. Pije të freskëta, Koktej të ndryshme, Lëngje natyrale dhe natyrisht – Shija e papërsëritshme e kafesë apo derivateve të saj. Cilësi, Standard dhe Vendi ideal për kohën tuaj të lirë. Gjendet në Toplistën e njësive të shërbimit në Elbasan.

Visited 1348 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: