Photos

Description

Parmakë, Rrethoja, Dyer rrëshqitëse, Reklama, Kopshte, Terraca, Dyer automatike, Dyer oborri, Cilindera metali, Tenda dielli. Një ekip profesional, i gatshëm për të përmbushur në kohë çdo porosi tuajën, dhe kjo me një cilësi të admirueshme. ”Xheti – Dekor”: Përkushtim, Çmime mjaft konkuruese dhe Një pikë referimi për klientelën në tërë qarkun e Ferizajt.

Visited 1258 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: