Photos

Description

“XHENI OIL” : Është padyshim një nga bizneset më të njohura për klientelën, për përdoruesit e mjeteve dhe kjo, në aksin e rëndësishëm Durrës-Tiranë. Xheni Oil : Benzinatë, Vajera dhe Aksesorë, Lavazh, Parkim i bollshëm, Bar dhe Bar në verandë, Staf mjaft miqësor dhe profesional gjithashtu. Xheni Oil : Me 2 (dy) Pikat e saj, afër Maminas (në autostradë) dhe në Sukth, Me cilësinë e karburantit dhe shërbimet e tjera për klientelën, Sot kompania është kthyer në një Pikë e fortë referimi për klientin. Xheni Oil : Cilësi, Standard BE, dhe Çmimet më të mira në treg, Ju mirëpresim !

Visited 895 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: