Photos

Description

Një Servis bashkëkohor dhe i pavarur për “Volvo”. Mbi 20 Vite eksperiencë në këtë markë të mirënjohur botërore. Servis, Pjesë këmbimi të reja dhe të përdorura, Shitje makinash të markës “Volvo”, dokumentacion i rregullt, asistencë dhe Çmime mjaft konkurruese. Vol-AL Service: Ekip miqësor dhe profesional, Punë të kryera në kohë dhe me standard, Cilësi e lartë, Klientelë e kënaqur dhe zgjidhja për “Volvo”-n tuaj, Besueshmëri dhe Kohezion, Ju mirëpresim !

Visited 1169 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: