Photos

Description

VILNIK MOTORS
Autoservis dhe Shitje makinash !!
Është një nga serviset më moderne në Tiranë, si edhe së fundmi një nga qendrat më të mëdha të shitjes dhe dhënies me qera të makinave. VILNIK MOTORS: Servis i autorizuar, elektroauto, testim gazrash, larje injeksioni, larje kataliti. VILNIK MOTORS: Diagnostikim automjetesh, elektroauto, motorrike, xhenerike, konvergjencë, bankoprovë frenash, kontroll falas me kompjuter i makinës tuaj dhe asistencë teknike. VILNIK MOTORS: Shitje makinash gjendje dhe me porosi, shumëllojshmëri zgjedhjesh, karrotrec, çmime shumë të mira. Një mori shërbimesh me standard, teknologji e përparuar, staf miqësor dhe professional dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira shqiptare. TË DHËNA SPECIFIKE: Servis 068 40 25 102; Makina me qera 067 500 46 46; Karrotrec 068 40 25 102; Shitje makinash 067 500 46 46. Ju mirëpresim!

 

Visited 2300 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: