Photos

Description

VILLA A1
Motel !!
Ambjent tërësisht i stilit të Ri dhe në shërbim të klientit. 32 (tridhjetë e dy) dhoma normale, 4 (katër) dhoma VIP, njëra prej të cilave edhe me pishinë, të gjitha të arreduara me një stil neoklasik mbreslënës. VILLA A1: E vendosur në Prizren, rrezaton cilësi dhe kujdes dinamik ndaj klientelës, unicitet mbreslënës si edhe çmime mjaft të mira. Një investim në sintoni me shijet e klientelës e cila rezulton të jetë jo vetëm nga Kosova por edhe nga Shqipëria e më gjerë. VILLA A1: Profesionalizëm në shërbim, staf miqësor dhe një pikë referimi për klientelën nga Kosova dhe Shqipëria, ju mirëpresim!

Visited 1006 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: