Photos

Description

Një superhotel në shërbim të Turistëve vendas dhe të huaj. I zhytur mes gjelbërimit ofron Standard dhe Koherencë me shijet e klientelës. Bar, Restorant, Hotel dhe Evente mbreslënëse. Sallë dasmash 350 – vendëshe, Pishinë 5000 metër katror, Panoramë, Eksperiencë, Risi, Transport me autobuzët e kompanisë, Benzinatë, Parkim pa limit dhe Çmime fantastike.

Visited 1590 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: