Photos

Description

I vendosur buzë detit Adriatik rrezaton Cilësi, Standard, Unicitet dhe Profesionalizëm. Dhoma të mirëmobiluara, Darka romantike, Kuzhinë tradicionale dhe Italiane. Organizime mbreslënëse si: Ditëlindje, Dasma dhe Evente të paharrueshme. 52 ( pesëdhjetë e dy ) dhoma në shërbimin tuaj, Plazh cilësor, Sallë konferencash dhe Atraksione turistike. Shërbimi i ngrohtë, si edhe ndihma e stafit, do t’ju bëj të ndiheni Si në Shtëpinë tuaj.

Visited 754 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: