Photos

Description

Një kompleks shërbimi i nivelit të lartë, dhe me çmime shumë të mira. I lançuar në treg, që nga viti 1994, ofron cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm ndaj klientit, duke u bërë kështu një Emër mjaft i dashur për klientelën në Lushnjë dhe më gjerë. Gatime të shijshme me bazë byrekun dhe gatimin e byrekut të ngritur në art. Bar, Bar në lulishte, Restorant me gatime tradicionale, Pastiçeri, Arredim neoklasik, Shumë gjelbërim, Relax, Parkim, Staf profesional, Ambjente familjare. Vila ”MET ÇELA”: Zgjedhja juaj më e mirë në çdo stinë të vitit !

Visited 2540 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: