Photos

Description

VILA BIBA
Bar, Restorant, Evente !!
Bar neoklasik i nivelit të lartë dhe një kështjellë e vërtetë e zhytur në mes të design-it. Aromë e kafesë së vërtetë, lëngje plot shije nga bota e frutave të zgjedhura, koktejle, shërbim miqësor dhe profesional, cilësi, standard. VILA BIBA: Restorant me gatime të traditës dhe jo vetëm dhe organizime eventesh të ndryshme gjithashtu. VILA BIBA: Gur i zgjedhur, dru natyral, mermer dhe punimet më të fundit të kolltuqeve janë vetëm disa detaje unike të Vilës. VILA BIBA: Besueshmëri, kënaqësi dhe relax, shije, traditë dhe një koncept i Ri në botën e madhe të shërbimit mbreslënës. Ju mirëpresim!

Visited 926 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: