Photos

Description

Një sallë eventesh për Gëzimet tuaja familjare, si edhe Organizime të tjera mbreslënëse. Bar-Kafe, Restorant dhe Hotel me dhoma të mirëmobiluara. Po kështu, edhe Benzinatë, Lavazh, Gjelbërim, Parkim dhe Një staf profesional në shërbim të klientit. Vila BARDH: Gjithnjë me Ju, dhe Gjithnjë me çmime shumë të mira.

Visited 1044 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: