Photos

Description

VERNILAC ALBANIA
Color Creations !!
Është një nga bizneset më të rëndësishme në tregun shqiptar sa i takon cilësisë dhe markave që distribuon, duke u shfaqur para klientëve me produkte mjaft kredibile dhe me çmime shumë të mira gjithashtu. VERNILAC: Bojëra sipas standartit europian për ambjente të brendshme dhe fasada, për mobileri etj. Shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe shitje me shumicë/pakicë. Prej vitesh jemi edhe në tregun e Kosovës duke krijuar një klientelë besnike e cila nuk bën asnjëherë kompromis me cilësinë. VERNILAC: Color creations!

 

Visited 2150 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: