Photos

Description

Kompani lider në fushën e Aspirim – Kondicionimit. Eksperiencë dhe Staf profesional. Ofron zgjidhje të sakta në Projektim & Instalim të sistemeve të aspirimit, kondicionimit, ngrohjes, akumulimit të lagështirës, filtrimit të ajrit, etj. Partneritet me Soler & Palau, Kaffe SA, Aerogrammi SA, Atritube, Remko, Fral, Plymovent, Air connection, Atco, Dewëal, Euromotor. Cilësi, Standard dhe Çmime shumë të mira.

Visited 821 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: