Photos

Description

Është padyshim Qendra më e Madhe dhe më Moderne për Shitjen e Mjeteve të Rënda, të Mjeteve të Ndërtimtarisë dhe atyre të Bujqësisë, dhe kjo për të gjithë Kosovën. Markat më të mira Botërore gjenden tek ne dhe ‘’VËLLEZËRIT RAMADANI’’ është e ekspozuar si një kompani, e cila e udhëheq tregun jo vetëm në sasi, por edhe në cilësi. Ne ju shërbejmë me standard, korrektesë, reputacion dhe profesionalizëm. Një Ekip novator dhe miqësor është gjithmonë në shërbimin tuaj i gatshëm për t’ju ofruar asistencën e duhur. ‘’VËLLEZËRIT RAMADANI’’: Çmime shumë të mira dhe Transport sipas marrëveshjeve.

Visited 944 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: