Photos

Description

VËLLEZËRIT LAMA: Cilësia më e Lartë në treg!
VËLLEZËRIT LAMA: Punime të standardit europian të xhamit për: Shtëpi, Vila, Rezidenca, Godina civile, Industriale, Publike dhe Jopublike. Teknologji e përparuar e përpunimit të xhamit, asistencë teknike dhe garanci. Ofrojmë: Fasada xhami (tek ose dopio), Dopio xham termik, Tavolina xhami, Kabina dushi, Pasqyra, Bizhute, Trashe, Xhama të temperuar etj. Bëjmë gjithashtu: Punime PVC, Termike, Kangjella etj. VËLLEZËRIT LAMA: Jemi në treg për të plotësuar më së miri kërkesat më të larta të klientelës si ato të klientit individual ashtu edhe të bizneseve në qarkun e Tiranës, në Shqipëri, Kosovë etj. Realizim në kohë dhe me standard të çdo porosie, staf profesional dhe i përkushtuar, besueshmëri dhe çmime mjaft konkurruese, Ju mirëpresim!

Visited 590 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: