Photos

Description

Një Kompleks i Nivelit të Lartë dhe Një pikë e fortë referimi për klientelën. Bar Neoklasik, Bar në verandë, Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Organizime të Eventeve mbreslënëse si: Dasma, Ditëlindje, Gëzime familjare dhe shoqërore, Etj. Gjithashtu një Superpishinë sipas standartit më të lartë është pjesë integrale e kompleksit. Cilësi, Kujdes ndaj Klientelës, Hapësira të gjelbërta, Drejtues vizionar, Mjaft i njohur në Fushë-Krujë dhe në aksin Fushë Krujë – Krujë. Çmime mjaft konkurruese dhe Kënaqësi maksimale, Ju mirëpresim !

Visited 3279 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: