Photos

Description

Një biznes lider në fushën e ndërtimit. Infrastrukturë urbane dhe Shërbime ndërtimore. Makineri të cilësisë së lartë, Gërmime specifike për themele të sigurta dhe Standarte të larta. Ujësjellës gjithashtu, Kanalizime, Izolime, Konstruksione metalike, Sisteme kapot, etj. Punë plot standard si tek: Hotel Palace ( Amadeus Group ); Fabrika e çimentos ”TITAN”; Vila luksoze në SAUK; Izolime në spitalin amerikan; Kapanone të ushtrisë shqiptare; Aksi Levan-Tepelenë… Në Burrel, Tiranë, Sarandë dhe së fundmi po shkëlqen me tërë fuqinë e saj tek Projekti ndërkombëtar i gazit TAP në Bilisht.

Visited 1830 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: