Photos

Description

UNION CERAMICA
Kreativitet në Qeramikë dhe Sanitari !!
Është padyshim një nga ndërmarrjet më të mira në qarkun e Prishtinës sa i takon produkteve, cilësisë dhe shumëllojshmërisë së tyre. UNION CERAMICA: Vizion zhvillimor dhe kreativitet në qeramikë dhe sanitari. Pllaka dyshemeje dhe dekoruese, pllaka banjo, sanitari, aksesorë arredues dhe zgjedhje unike për banesën apo biznesin tuaj. UNION CERAMICA: Marka të njohura botërore dhe partneritet me mjaft kompani të suksesshme europiane dhe më gjerë; Standard dhe kujdes ndaj klientelës; Çmime të volitshme. Ju mirëpresim!

Visited 1727 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: