Photos

Description

Një kompani Lider në Tregun e Kosovës sa i takon Përpunimit të drurit, dhe kjo me Teknologjinë e Cilësinë më të lartë. Fabrikë prej 3000 metër katror, Showroom sipas standartit BE prej 1500 metër katror dhe Një Lidership i aftë dhe kreativ. Prodhim i Dyer të Hyrjes, Dyer për Dhoma, Dritare, Kuzhina klasike dhe moderne, Paradhoma, Dhoma gjumi, si edhe të gjitha Prodhimet enteriere për Shtëpi, Hotele, Restorante, Zyra, Objekte tregtare, etj. Standard i lartë, Investim i konsiderueshëm, dhe një Pikë e fortë referimi për klientelën. Gjendet në Toplistën e Kompanive të Kosovës.

Visited 1901 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: