Photos

Description

Ujë ”ANA”: Një Ujë natyral dhe mineral i cilësisë mjaft të lartë. Mjaft i pasur me Magnez (Mg) dhe Kalcium (Ca), elementë këto mjaft të rëndësishëm për trupin e njeriut. Ujë ”ANA”: Nga burimi i Kllokotit, i mbushur dhe paketuar me standartin më të lartë në treg, dhe një risi në tregun e Kosovës e më gjerë. Ujë ”ANA”: Sjell freski në trupin tuaj. Ujë ”ANA”: Gjithmonë në avangard, një simbiozë e natyrës së pasur me teknologjinë e përparuar dhe Çmime mjaf të mira gjithashtu, Ju mirëpresim !

Visited 946 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: