Photos

Description

Twin Towers Hotel është pjesë e kompleksit Dardania dhe një nga Investimet më cilësore të kompanisë “Edilproject”. I pozicionuar strategjikisht në qendër të bulevardit të Shëngjinit, vetëm 100m larg detit, Hotel Twin Towers është zgjidhja perfekte si për të interesuarit për të kaluar pushimet ashtu edhe për udhëtimet e biznesit. Twin Towers Hotel : Suita dhe Dhoma të arreduara me një stil modern dhe komfort, me një kombinim të ndriçimit të ngrohtë dhe ngjyrave të qeta krijojnë një ambjent unik. 24 Suita, 72 Dhoma ( 343 shtretër ) dhe një Panoramë fantastike. Gjithashtu një Bar – Pastiçeri ku do të shijoni kafenë, pijet freskuese, koktejlet, ëmbëlsirat dhe akulloret e përgaditura me shumë dashuri nga stafi ynë, Po kështu një Restorant me 80 tavolina ( 320 vende ) dhe një kuzhinë tradicionale & europiane për klientët tanë, si edhe një Sallë konferencash në dispozicion të biznesit. Twin Towers Hotel : Gjendet në Toplistën e Komplekseve më të mira turistike !

Visited 516 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: