Photos

Description

TRIM & LUM
Ne ndërtojmë ëndrrën tuaj !!
E themeluar në vitin 1992, si vazhdim i një kompanie tjetër, Trim & Lum i ka shërbyer nevojës në rritje të Maqedonisë së Veriut për prona të reja dhe projekte të pasurive të patundshme përmes një integriteti mbresëlënës dhe një angazhim për të dhënë rezultate me standardet më të larta të cilësisë. Ekipi ynë profesional bashkëpunon ngushtë me investitorët dhe pronarët e tokave në mënyrë që të dalë me rezultate që tejkalojnë pritjet. Që nga viti 2020 kemi ndërtuar më shumë se 400.000 m2 hapësira për banim dhe komercial.

Visited 1152 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: