Photos

Description

Një superkështjellë e vendosur pranë Parkut Kombëtar Dajt. Pamje mahnitëse, Bar, Restorant, Gëzime familjare, Evente dhe organizime plot finesë, Festa të ndryshme, Kujtime që nuk shlyhen.

Visited 1192 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: