Photos

Description

TONI BETON-KOSOVË
Prodhim Betoni dhe Banesa në shitje !!
Prodhim cilësor i betonit në Pikën nr1 dhe në Pikën nr2, në Sojevë-Ferizaj dhe kjo me një kapacitet jo më pak 250 metër kub/orë. Po kështu TONI BETON shkëlqen në treg edhe në Pikën tjetër të saj në Prishtinë. TONI BETON-KOSOVË: Sasi të mëdha të betonit, kualitet tejet i lartë, korrektësi maksimale me klientët, shërbim i pompimit nga 15m–50m. Po kështu kompania ofron banesa në shitje me çmime mjaft konkurruese. TONI BETON-KOSOVË: Gjendet në toplistën e kompanive më të mira të Kosovës!

Visited 1169 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: