Photos

Description

Benzinatë e pajisur me të gjitha shërbimet e nevojshme, Bar-Kafe, Restorant, Market, Gjelbërim, Ambjente çlodhëse, Panoramë, Lavazh dhe Një vend fantastik për qëndrimin tuaj. Klientë të kënaqur nga Shqipëria dhe nga Kosova dhe Një pikë referimi për të gjithë përdoruesit e rrugës së kombit.

Visited 753 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: