Photos

Description

Një ndërmarrje plot kredibilitet, dhe e vendosur në Gjinoc të Kosovës. Është një ndër kompanitë më të njohura jo vetëm në Suharekë, por edhe më gjerë. TIN – COM: Shitje të materialeve ndërtimore, Ndërtimtari, Shitje të derivateve të naftës. Shquhet për korrektësi, Punë dhe Porosi të kryera në afat, me Cilësi dhe me Standard gjithashtu. TIN – COM:  Partneritet me mjaft biznese në zonë, me mjaft klientë gjithashtu, të cilët mbesin gjithnjë e më të kënaqur nga ky bashkëpunim. TIN – COM: Gjendet në Top listën e ndërmarrjeve më të mira në Suharekë.

Visited 600 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: