Photos

Description

Një bar i stilit klasik, dhe në koherencë me shijet më të mira të klientelës në qytetin e Lezhës. Arredim mjaft i veçantë, Ambjente të kuruara këndshëm brenda dhe në verandë, Gjelbërim dhe lule të shumëllojshme, Panoramë fantastike, ndërsa shijon markat më të mira të kafesë dhe derivateve në treg të saj. Komfort, Relaks, Shërbim miqësor dhe profesional, Sisteme ngrohje dhe kondicionimi dhe Një pikë referimi me Standard dhe Unicitet.

Visited 909 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: