Photos

Description

Një Kafe mjaft e veçantë dhe një shërbim mjaft miqësor. Po kështu, një Pastiçeri cilësore dhe Produkte të freskëta, të përgatitura enkas për gëzimet tuaja familjare apo evente të ndryshme. Standard, Përkushtim në punë dhe Çmime mjaft të mira. ”TERGITA”: Një impjant i shërbimit mjaft i veçantë në Lezhë e më gjerë.

Visited 1089 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: