Photos

Description

TEOREN SHPK
Your Home !!
Teoren Shpk vjen edhe me Sistemet e trajtimit të ujit, Ecosoft, me Termoizolimin dhe me bojrat. Teoren Shpk është konsoliduar si kompani në Janar të 2005, vit kur ka nisur edhe aktivitetin e saj në import – eksport fillimisht të produkteve Elektrike, Hidraulike, Hidrosanitare dhe Ndriçues. Themi konsoliduar duke qënë se fillimet e saj kanë qënë më të hershme se 2005. Tregu shqiptar gjeti menjëherë tek Teoren vend takimin për produktet cilësorë dhe të certifikuara sipas standarteve ndërkombëtare me çmimet më të ndershme jo vetem për produktet Elektrike, Hidraulike, Hidrosanitare dhe Ndricues por për më shumë se nje dekade edhe me sistemet e ngrohje – ftohjes dhe prej me shumë se një viti. Aktualisht Teoren bashkëpunon me mbi 50 marka, nga të cilat pjesa më e madhe janë Austria, Gjermania, Spanja, Italia, Zvicra, Greqia, Ukraina dhe Turqia. Stafi Teoren, mbi 150 punonjës, punon çdo ditë duke shtuar dhe përmisuar gamën e produkteve në të shtatë sektorët; Ndriçim, Sistemet e trajtimit të ujit, Hidraulike, Elektrike, Hidrosanitare, Sistemet e Ngrohje – Ftohjes, Termoizolim dhe Bojrat; për të qenë sa më afër me kërkesat e konsumatorëve. Përzgjedhja e markave me të cilat Teoren Shpk bashkëpunon kalon në disa filtra të brendshëm dhe të jashtëm, ku më i rëndësishmi është filtri konsumator. Ky filtër bën që markat dhe produktet në Teoren të vinë jo vetëm më standartin, cilesinë dhe çmimet më të ndershme por edhe të orientuara drejt trendeve më të reja në dizajn dhe inovacion. Produktet Teoren kanë si fokus konsumatorin fundor, por një pjesë e madhe e produkteve i drejtohen edhe tregut industrial dhe HoReCa-s për Hotelet, Restorantet dhe Bar-Kafetë.

Visited 3242 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: