Photos

Description

RESTORANT NIKU-FIER
Gatime me Produkte Deti dhe Tradicionale !!
 Restorant Niku është i cilësuar një nga restorantet më të mirë në Fier, duke u bazuar në reviews që kanë lënë klientët. Ky është restoranti i parë në Fier i cili ofron një shumëllojshmëri gatimesh me produkte deti dhe tradicionale. Restorant Niku ofron një ambjent të këndshëm dhe të rehatshëm me standard bashkëkohor. Restorant Niku në Fier është vendi ideal për drekat dhe darkat familjare, shoqërore apo kolektive. Këtu do të gjeni një ambjent mikpritës dhe një kujdes dinamik ndaj klientit. Prenotoni dhe ju ditëlindjen tuaj apo festa të ndryshme familjare dhe shoqërore. Restorant Niku në Fier është vendi ideal për të kaluar një drekë apo darkë me familjen dhe miqtë tuaj me një gatim perfekt me produkte bio gjithashtu. Ju mirëpresim!

Visited 1881 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: