Photos

Description

SWISS AUTO TIRANA
Shitje Makinash !!
Fluks makinash të importuara nga Zvicra. Mbi 50-60 makina të gatshme për shitje dhe kjo në çdo kohë, pasi Ne ripërtërijmë gjithnjë flotën tonë të makinave në sasi, cilësi dhe çmimet më konkurruese në treg. SWISS AUTO TIRANA: Shumëllojshmëri autoveturash (Audi, Volkswagen, Peugeot, Renault, Opel, Mercedez, BMW dhe deri tek Ferrari). Ekip miqësor dhe profesional në shërbim të klientit, standard, besueshmëri, dokumentacion i rregullt dhe një pikë referimi për klientin. SWISS AUTO TIRANA: Japim edhe makina me qera dhe aplikojmë oferta në dinamikë.

 

Visited 1291 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: