Photos

Description

”sunrise – lounge bar”: Një bar i klasit të lartë, me plot hijeshi dhe finesë. Një investim i riparë me një arkitekturë neoklasike dhe në sintoni me shijet më të mira të klientelës. Pija origjinale, shija e kafesë së zgjedhur, smoothie, sandwich, doner, coctails, organizime rinore, por jo vetëm, të tilla si: ditëlindje, takime studentore, takime mes miqve, festa, etj, janë vetëm disa detaje të margaritarit ”sunrise – lounge bar”. Sunrise ju fton këndshëm në ambjentet e saj plot shkëlqim dhe design, në qetësinë mbreslënëse, mes gjelbërimit, hapësirave unike, kujdesit miqësor dhe profesional të stafit. Cilësi e lartë, standard, eksperiencë, lidership vizionar, dhe gjendet padyshim në toplistën e njësive më të mira të shërbimit në metropol.

Visited 961 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: