Photos

Description

STUDIO IGLI
Weddings video & Photography !!
Studio filmi/televizive, xhirime dhe montazhe HD, xhirime me drone, fotografi profesionale, videoklipe, spote publicitare etj. STUDIO IGLI: Investim i madh teknologjik dhe i fjalës së fundit; Skuadër profesionale; Projekte dhe punë të kryera në mënyrë unike dhe të papërsëritshme. STUDIO IGLI: Përkushtim i vazhdueshëm i stafit; Standard i lartë dhe lidership vizionar; Çmime konkurruese. Ju mirëpresim!

 

Visited 1939 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: