Photos

Description

Bar, Pastiçeri, Ambjent miqësor, Relax dhe Gjithçka për kohën tuaj të lirë. Good for groups, Good for kids, Waiter service, Outdoor seating, Free wireless – The best BAR in Elbasan. Ambjente miqësore, të mirëkuruara dhe kjo ndërthurur me një shërbim profesional në dinamikë.

Visited 1596 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: