Photos

Description

AFA-COM: Fabrikë moderne e përpunimit të Llamarinës!
SHPK ‘’AFA-COM’’: Fabrika më moderne e përpunimit të llamarinës në Ferizaj, me standard europian, çmime konkurruese, e njohur në të gjithë Kosovën e më gjerë. SHPK ‘’AFA-COM’’: Shitje e metaleve, Shumicë dhe Pakicë dhe kjo me çmime mjaft të volitshme. Edhe punim me porosi të dyer për garazhe sipas modeleve më të fundit për individë dhe biznese. SHPK ‘’AFA-COM’’: Sisteme të ventilimit katror dhe spiral me një cilësi superiore dhe korrektesë absolute. Po kështu kompania realizon edhe shitjen e elementëve dekorative të metalta. SHPK ‘’AFA-COM’’: Staf kualitativ, punonjës të mirëtrajnuar, drejtues vizionar të kompanisë dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira në Kosovë.

Visited 484 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: