Photos

Description

SHIJAKU GROUP: Lider në treg! SHIJAKU GROUP: Lider në tregtimin e materialeve të ndërtimit. SHIJAKU GROUP: Fabrikë tullash, industri e konstruksioneve, investime cilësore në hidrocentrale si ”Koka & Ergi Energy”, investime në hoteleri-turizëm dhe, pikërisht tek: ”Best Western Premier Ark Hotel”–Rinas Aeroport. SHIJAKU GROUP: Po kështu edhe tregtim të mallrave industriale dhe ushqimore. Funksionon si një kompani perendimore me fuqi të madhe ekonomike në treg, kujdes dinamik ndaj klientelës, skuadra novatore, lidership vizionar dhe çmime shumë të mira. SHIJAKU GROUP: Prodhim–Tregtim–Standard dhe natyrisht që gjendet në toplistën e kompanive më të mira në Shqipëri.

Visited 2165 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: