Photos

Description

SHAHINI FERRAMENTA
Cilësia dhe Larmia na diferencon !!
Jemi distributori zyrtar për Shqipërinë i markave më të njohura ndërkombëtare si:  Sommer, Fime, Agb, Cisa, Stv – Tagliapietra, Welka, Securemme, Mottura, Azzi, Meuco, Combi Arialdo, Dierre, Telure Rrote, Aignep, Mapei, Apolomea, Izar, Penellifice 2000 etj. SHAHINI FERRAMENTA: Çertifikatat më të larta të cilësisë dhe produkte që ofrojnë besueshmëri, standard dhe çmime konkurruese. SHAHINI FERRAMENTA: Shumëllojshmëri produktesh, zgjidhje të qëndrueshme dhe lider në tregun shqiptar.

Visited 2461 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: