Photos

Description

Çmime të volitshme dhe Traditë shumëvjeçare ! Material ndërtimor për shtëpi dhe biznese. Ndërtojmë objekte të ndryshme, Dekorojmë me gur të thyer dhe në disa forma. Gjithashtu Prodhim i dyerve nga Plastika dhe PVC, ku partnerë janë: M SORA, Roto, Rehau, etj. Një ekip profesional dhe Punë të kryera plot cilësi – Çmime mjaft të volitshme.

Visited 1878 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: