Photos

Description

Një servis i nivelit europian dhe që ofron: Kthime timoni, Shërbime xhenerike, Riparime të motorit, Riparime Kambio Automatike dhe Manuale, si edhe Shndërrime të makinave për jashtë rrugës – offroad. Është padyshim streha e parë, ku makina juaj Land Rover merr fuqi të Re, një shërbim plot Cilësi dhe Standard, si edhe Çmime konkurruese. Servis Vasili: Punë të kryera në afat, Besueshmëri, Klientë të kënaqur, dhe Pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover në metropolin shqiptar.

Visited 3053 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: